| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Посета Амбасади аутора публикације „Српски војници умрли у Холандији 1917-1919“

Амбасаду Републике Србије у Хагу, 11. јуна 2018. године, посетили су Татјана Вендриг, Фабиан Вендриг и Џон Стинен, аутори публикације о српским војницима из Првог светског рата који су преминули на територији Краљевине Холандије и том приликом су их примили амбасадор Петар Вицо и први саветник Бојан Кљајић.
На састанку у Амбасади пренели су нове детаље до којих су дошли током истраживања о судбини српских војника из Првог светског рата и представили су ново издање публикације „Српски војници умрли у Холандији 1917-1919“ у издању Удружења потомака ратника 1912-1920 Пожаревац.
Њихово истраживање је такође постављено и на интернету, а публикација се може преузети на линку https://www.secanje.nl/fileadmin/content/others/Brochure/Srpski-vojnici.pdf

                     


Састанак Источно-европске регионалне групе држава чланица Римског статута

У Амбасади Републике Србије у Хагу, 7. јуна 2018. године, одржан је састанак Источно-европске регионалне групе држава чланица Римског статута. Састанком је председавао амбасадор Петар Вицо, а присутнима се обратила и тужилац Међународног кривичног суда Фату Бенсуда. Република Србија је актуелни председавајући Источно-европске регионалне групе у МКС.

  


Састанак чланова Бироа Скупштине држава чланица Римског статута са председником Скупштине О Гон Квоном

У аустријској амбасади у Хагу одржан је 4. јуна састанак чланова Бироа Скупштине држава чланица Римског статута са председником Скупштине О Гон Квоном. Састанак је организовала Аустрија, у склопу припрема за преузимање председавања ЕУ, а састанку је присуствовао и амбасадор Републике Србије Петар Вицо. Република Србија је актуелни координатор Источно-европске групе држава чланица Међународног кривичног суда.

                          


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова