| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Састанак са регистраром МИКТ Олуфеми Елиасом

Амбасаду Републике Србије посетио је 16. маја 2018. године Олуфеми Елиас, регистрар Механизма за међународне кривичне судове Уједињених нација. Током састанка, амбасадор Петар Вицо и Олуфеми Елиас су разговарали о актуелним видовима сарадње Републике Србије и Секретаријата Механизма за међународне кривичне судове.

                          


Неформално окупљање дипломата

Амбасада је у суботу, 12. маја 2018. године, била домаћин већем броју колега задуженим за праћење рада међународних организација и правосудних институција у Хагу. Неформални скуп, којем је присуствовало око четрдесет дипломата из свих делова света, допринео је разумевању специфичности и значаја повезивања различитих култура и обичаја у светлу заједничког мултилатералног деловања. Догађај је организован у сарадњи и уз значајну помоћ представника више европских и афричких дипломатских представништва у Хагу, којима Амбасада још једном изражава посебну захвалност.
Амбасада је, у последњих годину и по дана, организовала више неформалних окупљања колега у области мултилатералних и правних питања у циљу учвршћивања постојећих и развијања нових професионалних мрежа.

 


Посета коалиције невладиних организација „ПрЕУговор“

Амбасаду су 25. априла 2018. посетили представници невладиних организација из Републике Србије окупљених у коалицију „ПрЕУговор" која прати напредак Републике Србије у областима обухваћеним преговарачким поглављима 23 и 24 и том приликом их је примио амбасадор Петар Вицо.
Представници коалиције „ПрЕУговор" боравили су у студијској посети Белгији и Холандији коју им је омогућила Амбасада Холандије у Београду, кроз МАТРА-програм.

                        


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова