| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
КОНКУРСИ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКAТА КОЈИ СВОЈИМ КВАЛИТЕТОМ ДОПРИНОСЕ ОЧУВАЊУ И ЈАЧАЊУ ВЕЗА МАТИЧНЕ ДРЖАВЕ И ДИЈАСПОРЕ И МАТИЧНЕ ДРЖАВЕ И СРБА У РЕГИОНУ

Министарство спољних послова, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, расписала је конкурсе за суфинансирање пројекaта који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону и матичне државе и дијаспоре.

Конкурси ће бити отворени у периоду од 13. марта 2019. године до 01. априла 2019. године.

Све информације  о конкурсима и процедури пријављивања могу се пронаћи на линку http://www.dijaspora.gov.rs/uprava-za-dijasporu-konkursi/.


Генерални директор OPCW у Амбасади Републике Србије

Амбасада Републике Србије у Хагу је у среду, 20. фебруара 2019. године, заједно са Клубом за међународно право, и у координацији са Институтом Асер, организовала разговор са генералним директором Организације за забрану хемијског оружја, амбасадором Фернандом Аријасом.
Током догађаја, у којем учествовало око шездесет представника дипломатског кора из свих региона, разматрана су питања у вези са изазовима са којима се Организација суочава, као и будући правци њеног деловања. Учесници су имали прилику да у конструктивној дебати размене мишљења о низу питања у вези са актуелним дешавањима која се рефлектују на рад Организације за забрану хемијског оружја.
Амбасада овом приликом жели да искаже посебну захвалност генералном директору, амбасадору Фернанду Аријесу, на искреном разговору, као и Клубу за међународно право, за незамењив допринос у организацији и реализацији догађаја.

 

 


Окупљање дипломата

Амбасада Републике Србије у Хагу је у петак, 8. фебруара 2019. године, још једном отворила своја врата за традиционално дружење колега задужених за праћење рада међународних организација и правосудних институција у Хагу. Неформалном скупу је присуствовало око четрдесет дипломата из свих делова света, који су својим доприносом и присуством потврдили значај оваквих догађаја у циљу поштовања различитости и развијања културе дијалога, посебно у мултилатералним форумима.
Догађај је организован у сарадњи и уз значајну помоћ представника више европских, афричких, азијских и јужно-америчких дипломатских представништва у Хагу, којима Амбасада још једном изражава посебну захвалност.
Амбасада је, у последње две и по године, организовала више неформалних окупљања колега у области мултилатералних и правних питања у циљу учвршћивања постојећих и развијања нових професионалних мрежа.

                      


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова