| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Obaveštenje o prestanku važenja Odluke o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane IR Iran, nosioce običnih pasoša

Vlada Republike Srbije donela je Odluku o prestanku važenja Odluke o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Islamske Republike Iran, nosioce običnih pasoša.

Odluka je objavljena u "Službenom glasniku RS" broj 75/48 od 09.10.2018. godine i stupa na snagu 17.10.2018. godine. Od tog datuma, državljanima Irana, nosiocima običnih pasoša, za ulazak, tranzit i boravak na teritoriji R.Srbije potrebna je viza.


Projekcija filma „Druga strana svega“ u okviru manifestacije „Dan srpske kinematografije“ u Amsterdamu

U saradnji Ambasade Republike Srbije u Hagu i organizacije za promociju srpske umetnosti i kulture u Holandiji „Mreža“ 7. oktobra 2018. godine, održan je peti po redu „Dan srpske kinematografije“ u bioskopu Rialto u Amsterdamu.
Manifestaciju je, uz prigodan govor, otvorio ambasador Petar Vico, posle čega je prikazan film „Druga strana svega“ režiserke Mile Turajlić – prošlogodišnjeg pobednika festivala IDFA u Amsterdamu.

                   

 


Komemoracija srpskim vojnicima u Garderenu

U subotu 6. oktobra 2018. godine održan je tradicionalni godišnji komemorativni skup i parastos srpskim vojnicima koji su preminuli u Kraljevini Holandiji tokom Prvog svetskog rata. Komemorativni skup je održan kod spomenika koji se nalazi na lokalnom groblju u mestu Garderen.
Parastos srpskim vojnicima su služili sveštenici Srpske pravoslavne crkve iz parohija u Najmegenu i Roterdamu.
Skupu je prisustvovalo više desetina naših i holandskih građana, a u ime Ambasade venac je položio prvi savetnik Bojan Kljajić.

 

 


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova