| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Обавештење о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане ИР Иран, носиоце обичних пасоша

Влада Републике Србије донела је Одлуку о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане Исламске Републике Иран, носиоце обичних пасоша.

Одлука је објављена у  "Службем гласнику РС" број 75/48 од 09.10.2018. године и ступа на снагу 17.10.2018. године. Од тог датума држављанима Ирана, носиоцима обчних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Р.Србије потребна  је виза.


Пројекција филма „Друга страна свега“ у оквиру манифестације „Дан српске кинематографије“ у Амстердаму

У сарадњи Амбасаде Републике Србије у Хагу и организације за промоцију српске уметности и културе у Холандији „Мрежа“ 7. октобра 2018. године, одржан је пети по реду „Дан српске кинематографије“ у биоскопу Риалто у Амстердаму.
Манифестацију је, уз пригодан говор, отворио амбасадор Петар Вицо, после чега је приказан филм „Друга страна свега“ режисерке Миле Турајлић – прошлогодишњег победника фестивала ИДФА у Амстердаму.

                  

 


Комеморација српским војницима у Гардерену

У суботу 6. октобра 2018. године одржан је традиционални годишњи комеморативни скуп и парастос српским војницима који су преминули у Краљевини Холандији током Првог светског рата. Комеморативни скуп је одржан код споменика који се налази на локалном гробљу у месту Гардерен.
Парастос српским војницима су служили свештеници Српске православне цркве из парохија у Најмегену и Ротердаму.
Скупу је присуствовало више десетина наших и холандских грађана, а у име Амбасаде венац је положио први саветник Бојан Кљајић.

 

 


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова