| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Sastanak sa registrarom MIKT Olufemi Eliasom

Ambasadu Republike Srbije posetio je 16. maja 2018. godine Olufemi Elias, registrar Mehanizma za međunarodne krivične sudove Ujedinjenih nacija. Tokom sastanka, ambasador Petar Vico i Olufemi Elias su razgovarali o aktuelnim vidovima saradnje Republike Srbije i Sekretarijata Mehanizma za međunarodne krivične sudove.

                     


Neformalno okupljanje diplomata

Ambasada je u subotu, 12. maja 2018. godine, bila domaćin većem broju kolega zaduženim za rad međunarodnih organizacija i pravosudnih institucija u Hagu. Neformalni skup, kojem je prisustvovalo oko četrdeset diplomata iz svih delova sveta, doprineo je razumevanju specifičnosti i značaja povezivanja različitih kultura i običaja u svetlu zajedničkog multilateralnog delovanja. Događaj je organizovan u saradnji i uz značajnu pomoć predstavnika više evropskih i afričkih diplomatskih predstavništva u Hagu, kojima Ambasada još jednom izražava posebnu zahvalnost.
Ambasada je, u poslednjih godinu i po dana, organizovala više neformalnih okupljanja kolega u oblasti multilateralnih i pravnih pitanja u cilju učvršćivanja postojećih i razvijanja novih profesionalnih mreža.

 


Poseta koalicije nevladinih organizacija „PrEUgovor“

Ambasadu su 25. aprila 2018. posetili predstavnici nevladinih organizacija iz Republike Srbije okupljenih u koaliciju „PrEUgovor" koja prati napredak Republike Srbije u oblastima obuhvaćenih pregovaračkim poglavljima 23 i 24 i tom prilikom ih je primio ambasador Petar Vico.
Predstavnici koalicije „PrEUgovor" boravili su u studijskoj poseti Belgiji i Holandiji koju im je omogućila Ambasada Holandije u Beogradu, kroz MATRA-program.

                      


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova